Blokzijl Koeltechniek voor uw airco onderhoud rondom Mantinge

Is uw airconditioning aan controle toe? Blokzijl Koeltechniek voert uw airco onderhoud uit in Mantinge en omgeving. Bij ons bent u aan het goed adres voor alle soorten airco's. Airco onderhouden in huis, airco onderhouden in kantoor of airco onderhouden in uw auto? wij staan 24/7 voor u klaar!

Jaarlijkse controle voor een goed werkende airconditioning

Wij raden aan om uw airconditioning jaarlijks te laten controleren om problemen met de airco te voorkomen. Een goed werkende airco zorgt voor de juiste luchtvochtigheid en gaat een benauwd gevoel in de betreffende locatie tegen. Zo hebt u in de zomer een koude, droge lucht en in de winter een verwarmde droge lucht. Bovendien zorgt regelmatig airco onderhoud voor een energiebesparing en een airconditioning die jarenlang mee gaat. Een onderhoudsbeurt bestaat uit de airco reinigen, de airco vullen met gas en olie, en het nemen van maatregelen om aircoproblemen in de toekomst gemakkelijk te kunnen detecteren. Dit bespaart ons tijd en u kosten.

Airco onderhouden in huis, bedrijf of auto

Blokzijl Koeltechniek voert airco onderhoud uit in bedrijfspanden, woningen en auto's. Het autoairconditioning onderhoud voeren we uit aan personenauto's, bedrijfswagens, vrachtauto's, tractoren en caravans. We zijn gespecialiseerd in vrijwel alle merken en staan ten alle tijde tot uw beschikking. Neem contact met ons op om te vragen naar onze beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte. We komen graag bij u langs op locatie, maar u bent natuurlijk van harte welkom in ons bedrijfspand in Mantinge.

Wilt u meer weten over ons airco onderhoud in Mantinge of een afspraak maken bij Blokzijl Koeltechniek? Bel naar 06-21291781 of mail ons. We staan u spoedig te woord!