Laat Blokzijl Koeltechniek uw airco plaatsen rondom Mantinge

Wij van Blokzijl Koeltechniek installeren uw airconditioning in huis, kantoor of auto. We kunnen de airco plaatsen binnen Mantinge en omgeving in elke denkbare situatie. Onze ervaren airco monteurs staan 24/7 voor u klaar om het apparaat snel en kundig te monteren. We zorgen er voor dat u nog jarenlang geniet van een aangenaam klimaat.

 

 

 

Airco installeren in uw woning, kantoor of auto

Een airco-installatie kan in alle jaargetijden gebruikt worden. een airconditioning doet namelijk niet alleen dienst als temperatuurverlager, tevens zorgt het toestel voor het conditioneren van de lucht; het regelen van de luchtvochtigheid. Een hoge luchtvochtigheid geeft een benauwd en onprettig gevoel en zorgt voor beslagen ruiten. Om dit te voorkomen zijn wij het juiste adres om uw airco te plaatsenin de auto, uw airco te plaatsen in uw woning en uw airco te plaatsen in uw bedrijf. Zo kunt u zelf de gewenste temperatuur instellen en hebt u in de zomer een koude, droge lucht en in de winter een verwarmde droge lucht. Het plaatsen van airco's in auto's doen we zowel voor personenauto's als bedrijfswagens als caravans, boten en landbouwvoertuigen.

Jarenlang plezier van uw airconditioning

Wilt u een airco kopen? U kunt ten alle tijde geheel vrijblijvend contact opnemen met Blokzijl Koeltechniek om uw airco te plaatsen, zelfs voor uw thuis airco in de keuken, slaapkamer of woonkamer. Na de installatie van uw airco in huis, uw airco op kantoor of uw airco in de auto leggen wij u met genoegen uit hoe het apparaat werkt en maken we graag een vervolgafspraak voor een onderhoudsbeurt. Een goed werkende airconditioning gaat jarenlang mee, bespaart energie en voorkomt dure reparaties. Wij zijn STEK-gecertificeerd, waardoor u verzekerd bent van een hoge kwaliteit, veiligheid en duurzame installaties.

Wilt u uw airco laten plaatsen rondom Mantinge door Blokzijl Koeltechniek? Vraag dan naar onze beschikbaarheid door te bellen naar: 06-21291781 of mail ons. We staan u spoedig te woord!